Att göra

På campingen kan du njuta av avslappnande dagar och sköna bad i havet vid vår sandstrand eller på dom härliga klipporna. 
* Är ni sugna på att utmana familjen eller kompisarna på en minigolf så har vi en rolig minigolfbana med 12 olika banor och roliga hinder.
Priset är 35:- för stora och små och gäller för en runda.

* Vi har även en uppblåsbar hoppkudde precis vid havet, som är uppblåst under dagtid, ta gärna med Er barnen och hoppa hur mycket Ni vill.
Precis i närheten ligger även en lekpark med många olika aktiviteter att göra.

*Vi hyr även ut trampcyklar/bilar finns olika att välja på, vi har en separat cykel/bilbana att ta en sväng på.
Priset är 20:- för 30 minuter och dessa bokas i receptionen.

*Hos oss är självklart eran ”pälskling” alltså eran hund välkommen! Då vi inte tillåter bad med hunden vid sandstranden eller vid klipporna, så har dom självklart ett separat hundbad intill en brygga.
Det är viktigt att hundarna är kopplade på campingområdet, att vi plockar upp efter hunden och att respekt visas för andra gäster runt omkring.

Bad och avkoppling är gratis!Du kan också hyra kajak hos oss, vi har havskajaker som passar för korta eller långa turer ut i Tjusts underbara skärgård. Vi erbjuder också kajaker för fiske (fisket är fritt i havet så ta med metspöet). Vid badplatsen finns också mindre kajak för lek och små strandnära äventyr

Havskajak (1pers) [så bokar du] [boka här]

Havskajak (2-3pers) [så bokar du] [boka här]

Lekkajak vid badet [så bokar du] [boka här]

Vill du se dig om med bil så är Loftahammar, Gamleby, Västervik, Kolmården och Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby alla inom räckhåll på mindre än 1 timme.

Till Gamleby Centrum är det ca 15 minuters bilresa. Där finns det förutom mataffär även specialbutiker, systembolag, bensinstation, bank och bankomat. Vill du ha störra utbud av affärer åker du till Västervik, ca 30 minuters bilresa.

När ni väl har kört till Gamleby är det en väldigt spännande upplevelse att gå och hälsa på Garpe och alla hans vänner uppe på Garpedansberget, är en härlig stig att vandra på och att upptäcka alla troll längs med stigen som till slut leder till ett härligt utsiktsställe att ta en fika på.

Ett populärt utflyktsmål är Astrid Lindgrens Värld, ca 45 minuters bilresa. Så ta med er barnen och bli helt uppslukad av Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga och alla andra utav deras vänner.

Ett annat utflyktsmål är Kolmårdens djurpark, ca 1 timmes bilresa, där finns det mängder av spännande djur och berg-och-dalbanor. Eller i Bamses värld där man kan passa på att äta pannkakor i farmors kök och även träffa Bamse och hans vänner.

Vill man uppleva naturen på cykeln så går det bra att ta gamla vägen mot Västervik som slingrar sig naturskönt längs vattnet.